Pret parcare Otopeni – cat ar trebui sa platesti si ce ar trebui sa primesti?

Dupa cum bine stii, sa gasesti o parcare in apropierea aeroportului Otopeni este un lucru dificil. Totusi, si mai dificil este sa gasesti o parcare cu preturi accesibile, mai ales pentru momentele cand trebuie sa-ti lasi masina in urma pentru mai multe zile.

Evident, trebuie sa te astepti la preturi relativ ridicate, mai ales daca vrei o parcare foarte aproape de aeroport. Pe de cealalata parte, apropierea de aeroport nu este de ajuns pentru a justifica preturile exagerate. Asadar, cand vine vorba de pret parcare Otopeni (sau alt aeroport) trebuie sa ai parte de anumite beneficii – iata care sunt acestea!

Supraveghere video 24 din 24

Desigur, autovehiculul tau ar trebui sa se afle intr-un loc sigur, intr-un loc in care riscul furturilor si spargerilor este practic inexistent. Chiar daca acestea au loc, un sistem de supraveghere video 24 din 7 iti poate garanta faptul ca nu vei suferi dupa obiectele pierdute si ca nu vei plati din buzunarul tau daunele cauzate de persoane sau de alte masini.

In ziua de astazi, indiferent de natura parcarii platite, daca aceasta permite parcarea peste noapte, atunci prezenta unui sistem de supraveghere este obligatorie. Un asemenea serviciu intra automat in pret – o parcare Otopeni nu este mai prejos, evident.

Posibilitati de rezervare si verificare disponibilitate

In cazul calatoriilor de afaceri, poti fi anuntat chiar si cu doar cateva zile inainte de plecare – mai exact, nu prea ai timp sa suni la toate parcarile si sa afli care are locuri disponibile. Tocmai de aceea, o parcare moderna va prezenta si o platforma prin care poti verifica disponibilitatea locurilor si face rezervari, precum si plati online.

Acesta aspect va fi deseori observat in pretul parcarii Otopeni pe care il ai de platit – dar uneori in bine. Posibilitatea de a rezerva un loc din timp iti poate garanta un tarif mult mai avantajos.

Distanta relativ mica fata de aeroport

Evident, un tarif peste medie trebuie sa prezinte beneficii pe masura. In cazul unei parcari in apropiere de aeoport, o distanta cat mai mica reprezinta un avantaj major pentru cei care trebuie sa-si lase masina peste zi (sau saptamana) intr-o parcare. Beneficiul distantei reduse este evident, in special atunci cand calatoresti cu bagaje voluminoase.

Accesul la o parcare de dimensiuni mari

Nu in ultimul rand, daca vrei o parcare supravegheata si aproape de aeroport, este de la sine inteles ca vrei si o parcare pe care sa te poti baza oricand ai nevoie. Implicit, ai nevoie de o parcare mare, acest aspect marind sansele de a gasi un loc disponibil chiar si in perioadele mai aglomerate.

De regula, parcarile supraetajate sunt echipate corespunzator si prezinta numarul de locuri necesar pentru a acomoda foarte multe autovehicule. In plus, tehnologia momentului vine cu necesitati in plus, precum nevoia de locuri de parcare pentru masini electrice, de exemplu.

Asadar, daca ai nevoie de o parcare care sa bifeze toate cele mentionate, dar care sa prezinte mai ales un pret avantajos, arunca o privire la Olimpia Parking. Accesul in aceasta incepe de la 10 RON pe ora si 75 RON pe zi (55 RON incepand cu a cincea zi).

Previous post <strong>Modă masculină: Cum să alegi o pereche potrivită de pantaloni?</strong>
Next post Prima ta mașină și nu știi ce să alegi? Află acum dacă merită să îți cumperi o mașină la mâna a doua!