Cum sa alegi un distribuitor de produse fast food pentru afacerea ta – 3 sfaturi utile

Alegerea unui distribuitor produse fast food potrivit pentru afacerea ta poate fi punctul cheie in ceea ce priveste succesul restaurantului tau. Bineinteles ca estetica, decorul, meniul, amplasarea locatiei au si ele o importanta foarte mare, insa calitatea produselor cu care sunt pregatite mancarurile servite este la fel de importanta.

Acestea fiind spuse, alegerea de materie prima fast food de intalta calitate incepe de la alegerea furnizorului potrivit. Alegerea unui partener de incredere, care sa fie potrivit pentru afacerea ta, este un proces dificil. Continua sa citesti si descopera cateva sfaturi care iti vor fi de ajutor in alegerea unui distribuitor de produse fast food pentru afacerea ta!

Intocmeste o lista de potentiali distribuitori

Incepe prin a cauta si cere recomandari. Internetul poate fi, in acest caz, aliatul tau numarul unu. Cu o simpla cautare online poti descoperi care sunt cei mai apreciati producatori si furnizori de produse fast food si poti face o lista cu cei a caror oferta ti-a atras atentia.

Restrange lista de potentiali distribuitori

Odata ce ti-ai facut lista, este timpul sa restrangi alegerile pe baza mai multor factori, precum timpii de livrare, fiabilitate, calitatea produselor etc. Pentru a face acest lucru trebuie sa discuti direct cu furnizorii de materie prima fast food si chiar sa ii vizitezi pentru a vedea cum sunt pastrate produsele, cum sunt manipulate si cum sunt respectate normele de siguranta alimentara.

Acest lucru este foarte important, mai ales in cazul furnizorilor de carne de doner kebab. Dintre alimentele crude pe care le poti folosi in restaurantul tau, carnea este, in cazul in care nu a fost pastrata si manipulata corect, unul dintre cele mai mari riscuri de origine alimentara.

Efectueaza un audit

Asadar, distribuitorii de materie prima cu care negociezi ar trebui sa raspunda la urmatoarele intrebari:

  • Cine sunt producatorii de carne cu care colaboreaza?
  • Detine certificarile necesare pentru a-si desfasura activitatea?
  • De cand colaboreaza cu acestia?
  • Exista referinte de la clientii cu care au colaborat?
  • Care este valoarea minima a comenzii?
  • Cum este transportata materia prima de produse fast food?
  • Care sunt termenii de livrare? Se pot face livrari la date si ore prestabilite?
  • Exista taxe suplimentare despre care ar trebui sa stii?

Acestea au fost doar cateva dintre intrebarile pe care i le poti adresa unui furnizor de produse fast food. Cu cat pui mai multe intrebari, cu atat iti poti forma o imagine mai clara despre acesta si despre modul in care va decurge colaborarea voastra.

Este adevarat ca alegerea unui distribuitor de produse fast food poate fi chiar o decizie coplesitoare, insa este necesara pentru succesul afacerii tale.

Asigurarea unui gust desavarsit pentru produsele tale ar trebui sa fie prioritatea numarul unul. Alege un furnizor care pune accentul pe siguranta alimentara.

Vechimea pe piata nu este intotdeauna cel mai important factor. Noii antreprenori pot oferi produse si servicii net superioare daca le este oferita increderea.

Asigura-te ca iei in considerare aceste intrebari si sfaturi inainte de a lua decizia finala. Creeaza-ti o imagine cat mai clara asupra furnizirilor tai, deoarece calitatea serviciilor si produselor tale va fi influentata si de acestia.

Cinar Distribution ofera produse de cea mai buna calitate, in conformitate cu normele de siguranta alimentara. Colaboreaza doar cu cei mai buni furnizori!

Previous post <strong>Ce trebuie sa contina un cadou de 8 Martie perfect pentru mama ta</strong>
Next post 4 sfaturi utile pentru părinți atunci când vor să călătorească alături de copii