Iata 6 pasi simpli pentru un parteneriat de succes cu distribuitorul de produse fast food!

Stiai ca relatia pe care o ai cu furnizorii are un impact major asupra succesului restaurantului tau?

Un furnizor bun iti ofera ingrediente si produse de cea mai buna calitate, la un pret corect, isi respecta timpii de livrare si ofera servicii excelente. Odata ce ai ales un distribuitor produse fast food, este necesar sa stabilesi o comunicare clara si sa il tratezi ca pe un partener valoros. Continua sa citesti si afla cum poti avea o relatie buna cu furnizorul tau!

Comunicare

Reprezentantii restaurantului si cei ai furnizorului trebuie sa aiba mereu liniile de comunicare deschise, care sa permita o comunicare eficienta privind mai multe aspecte, precum actualizari ale comenzilor, feedbackuri si gestionarea problemelor.

Trebuie sa fii mereu receptiv in fiecare discutie pe care o ai cu furnizorul de produse fast food, sa comunici din timp eventuale modificari ale comenzilor programate si sa oferi intotdeauna feedback atunci cand exista o problema sau nivelul serviciilor nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor.

Acest lucru mentine o buna relatie profesionala care sa dureze chiar si pentru o perioada lunga de timp.

Gestionarea asteptarilor

Unul dintre cele mai importante aspecte ale relatiei cu distribuitorul de produse fast food este stabilirea de comun, printr-un contract acceptat de ambele parti, a asteptarilor, conditiilor, dar si a obligatiilor pe care le aveti unul fata de celalalt, astfel incat sa nu apara surprize neplacute pe parcursul colaborarii.

Este important sa te asiguri ca atat resprezentantii restaurantului, cat si cei ai furnizorului, sunt pe aceeasi pagina cand vine vorba de asteptari precum:

Termeni de livrare. Stabileste termene de livrare clare cu furnizorul si transmite cat mai curand posibil orice modificare a programelor de livrare.

Cantitati de comanda. Asigura-te ca furnizorul este informat cu privire la nevoile restaurantului si este capabil sa onoreze comenzile in timp util.

Preturi. Stabileste preturi clare cu furnizorul si asigura-te ca ambele parti inteleg costurile asociate fiecarei comanzi.

Trateaza distribuitorul ca pe un partener valoros

In cele din urma, este important sa ii arati distribuitorului de produse fast food aprecierea fata de produsele si serviciile de calitate si sa lucrezi activ impreuna cu acesta pentru a gasi solutii pentru orice problema a putea aparea.

Iata mai multe exemple de modalitati de a mentine o relatie buna cu distribuitorului de produse fast food!

Plateste facturile la timp: achitarea la timp a facturilor poate ajuta la construirea increderii cu furnizorul.

Recomanda mai departe furnizorul: daca stii si alte afaceri care ar putea beneficia de produsele si serviciile distribuitorului de produse fast food, atunci recomanda-l mai departe, deoarece acest lucru poate sustine dezvoltarea acestuia.

distribuitor produse fast food

Fii intelegator: in sfarsit, este important sa fii intelegator atunci cand apar probleme. De exemplu, daca o livrare intarzie sau un produs este epuizat, atat timp cat furnizorul iti comunica acest lucru din timp trebuie sa arati intelegere fata de acesta.

Acestea sunt doar cateva lucruri pe care le poti face pentru a crea un parteneriat prosper intre restaurantul tau si furnizorul de produse fast food preferat.

Bineinteles ca aceasta relatie trebuie sustinuta din ambele directii, de aceea trebuie sa alegi un distribuitor cunoscut pentru profesionalism si relatiile bune pe care le are cu clientii sai, asa cum este Cinar Distribution, un participant activ pe plan national la cresterea afacerilor din domeniul HoReCa.

Alege un partenriat de lunga durata alaturi de profesionisti!

Previous post Legea 121 – actul normativ care „obliga” companiile sa aiba profituri mai bune!
Next post Afla cum poti face cele mai frumoase cadouri pentru femei in doar 5 pasi simpli