breaking news New

Modă masculină: Cum să alegi o pereche potrivită de pantaloni?

Moda masculină a devenit din ce în ce mai variată, regăsindu-se acum în multiple stiluri și adaptându-se la tendințele vremii, motiv pentru care putem zice chiar că este aproximativ la fel de complexă ca și cea feminină. Unul dintre elementele centrale, ce stă la baza ținutelor oricărui bărbat, este perechea de pantaloni ce nu lipsește din nicio garderobă. Fiind o piesă vestimentară atât de importantă, alegerea acestora poate fi extrem de dificilă, dacă nu ții cont de câteva criterii. 

Iată de ce trebuie ții cont atunci când îți alegi o pereche de pantaloni

1. Alege un material de calitate 

Materialul este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont, atunci când faci o achiziție vestimentară. Dacă ești adeptul unui look vestimentar elegant, lâna este una dintre cele mai bune alegeri, însă dacă îți alegi pantalonii pentru uzul zilnic, atunci denimul este cel mai potrivit. 

2. Dimensiunea 

Dacă îți dorești ca perechea de pantaloni să se așeze cât se poate de bine pe tine, atunci trebuie să îți alegi mărimea potrivită, mai ales atunci când vorbim de lungimea pantalonului. O dimensiune nepotrivită te poate incomoda sau te poate face să arăți neîngrijit. Astfel, măsoară-te cu ajutorului unui metru de croitorie în următoarele puncte cheie: în jurul taliei, în jurul șoldurilor, dar și lungimea piciorului. Cu aceste dimensiuni poți comanda și online pantaloni bărbați de la Mannen, fără a sta stresat de faptul că nu îți vei nimeri măsura. 

3. Croiul pantalonului 

Este de la sine înțeles faptul că nu orice tip de pantaloni se potrivește oricui, motiv pentru care va trebui să te orientezi către modelele ce te vor avantaja. La fel la și în cazul femeilor, pantalonii masculini pot fi drepți, skinny sau evazați. Pentru a vedea exact care îți sunt cei mai buni, mergi într-un magazin, probează toate cele 3 tipuri și alege varianta sau variantele câștigătoare. 

4. Garderoba pe care o ai

Atunci când faci o nouă achiziție vestimentară e de preferat ca aceasta să nu fie foarte diferită de stilul pe care îl abordezi în mod general, căci la final vei ajunge să nu porți acel obiect. Astfel, încearcă să alegi perechile de pantaloni care merg deja cu hainele pe care le ai în garderobă și evident cu evenimentele la care participi în mod obișnuit. 

5. Culoarea

În funcție de stil și în funcție de ceea ce îți place, poți alege culorile pentru pantalonii tăi. Nu uita însă, că e de preferat ca în dulapul tău să se regăsească și câteva perechi de pantaloni în culori neutre, tocmai pentru a fi cât mai ușor de asortat. 

Dacă în cazul femeilor, acestea pot purta și rochii sau fuste, pentru bărbați, pantalonii reprezintă elementul central, motiv pentru care alegerea acestora trebuie făcută cu multă atenție, tocmai pentru a nu strica look-ul. 

Sursa foto: pexels.com

<

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password