Caracteristicile ideale ale alezelor impermeabile pentru pacienții vârstnici cu piele fragilă

Utilitatea pe care o au alezele impermeabile în protecția lenjeriei, a saltelei și a patului este una considerabilă. Acestea pot fi folosite atât pentru bebeluși, cât și pentru adulți care au nevoie de îngrijire la pat, iar una dintre categoriile vulnerabile în acest sens este reprezentată de pacienții vârstnici. În sensul îngrijirii acestora, alezele impermeabile se arată cu adevărat utile, iar despre modul în care alegi alezele potrivite, precum și motivele pentru care este indicat să ții cont de aspecte esențiale în alegerea lor vei afla din acest articol.

Cum alegi alezele impermeabile pentru îngrijirea pacienților vârstnici?

Unul dintre aspectele de care este indicat să ții cont atunci când alegi alezele impermeabile este materialul din care sunt acestea realizate. Asigură-te că alegi acele aleze realizate din materiale moi, hipoalergenice, așa cum este bumbacul 100% sau alte materiale naturale, pentru că pielea persoanelor vârstnice este extrem de sensibilă și are nevoie de o atingere delicată. 

De asemenea, este recomandat să alegi aleze seni impermeabile cu o textură fină și moale, astfel încât să previi apariția unor iritații din cauza contactului îndelungat sau efectului de frecare a pielii de suprafața patului. 

Care sunt caracteristicile unor aleze recomandate pentru pacienții vârstnici cu piele fragilă?

Pe lângă aspectele menționate mai sus, este important ca pacienții vârstnici cu piele fragilă să beneficieze inclusiv de protecție împotriva alergenilor, dar și de protecție împotriva umidității. În acest sens, este recomandată alegerea alezelor care oferă protecție împotriva acarienilor, prafului sau polenului și care să aibă, în același timp, o bună capacitate de absorbție în vederea gestionării umidității. În acest fel, pielea poate fi menținută uscată și este redus riscul apariției iritațiilor. 

La fel ca și în alegerea altor produse incontinenta urinara, așa cum sunt chiloții elastici de susținere, absorbantele urologice sau scutecele, este important să ții cont de dimensiunile acestora, astfel încât utilizarea să fie una eficientă din toate punctele de vedere. 

Care este utilitatea alezelor în îngrijirea pacienților vârstnici?

Sunt mai multe motive pentru care ai nevoie de aceste produse atunci când este vorba despre îngrijirea pacienților vârstnici, iar printre acestea se numără faptul că protejează împotriva scurgerilor, asigură igiena și confortul necesare, previn riscul apariției unor infecții, întrețin și prelungesc durata de viață a saltelei. 

Acest material despre alegerea și utilitatea alezelor pentru îngrijirea pacienților vârstnici a fost conceput de agenția de marketing Campaigns

Previous post Ce obligatii de mediu are o companie? Patru tipuri de acte de reglementare necesare pentru desfasurarea activitatii 
Next post Cele mai importante caracteristici și avantaje ale unei pompe submersibile