Obiecte de decor vintage- cea mai bună alegere pentru casa ta!

Vrei să îți decorezi sau renovezi casa cu obiecte de decor care au un plus de caracter? În acest caz, trebuie să mizezi pe obiectele de decor din magazinele cu decorațiuni vintage. Nostalgie, farmec, eleganță sau caracter… cele mai frumoase obiecte de decor vintage știu cum să se facă remarcate față de restul.

Obiectele de decor vintage sunt din ce în ce mai râvnite de designerii de interior datorită caracterului lor puternic și a notei speciale pe care o adaugă unei încăperi. Din nefericire, au fost neglijate mult timp, dar în ultimii ani au devenit foarte trendy și extrem de șic.

Cum se poate recunoaște un obiect de decor vintage?

Cele mai frumoase obiecte de decor vintage? Fie că vorbim despre lumea decorațiunilor interioare sau orice alt domeniu, obiectele retro sau vintage au anumite caracteristici care le permit să fie recunoscute mai ușor.

Printre aceste caracteristici se numără și faptul că sunt reciclabile, chiar dacă sunt în circulație de mulți ani. Această reciclabilitate este cea care a permis tendinței vintage să cucerească lumea într-un interval de timp atât de scurt.

O altă caracteristică a obiectelor vintage este faptul că acestea sunt o sursă de inspirație. Acestea sunt deci cele care îți dau idei pentru a crea un stil propriu, un stil care nu va fi văzut nicăieri altundeva decât în propria ta casă. Un alt mod de a recunoaște un obiect vintage este reacția persoanelor mai în vârstă. Dacă, la vederea obiectului, aceștia încep prin a evoca amintiri plăcute, atunci obiectul respectiv este perfect pentru rolul de obiect vintage.

Care sunt avantajele aduse de obiectele vintag de la un magazin decorațiuni vintage?

Folosirea unor obiecte de decor vintage este cea care ne permite să ne amintim de copilărie, să nu uităm de lucrurile frumoase cu care am fost înconjurați. Dar, permit în același timp, crearea unei identități personale. Folosirea lor în cadrul decorului casei te va ajuta să te bucuri de un cadru unic, autentic, pe care nu îl vei mai regăsi niciunde altundeva.

Obiectele vintage sunt o modalitate de a-ți afirma personalitatea și, de asemenea, de a inova în decorarea sau în viața de zi cu zi (vorbind despre îmbrăcăminte și așa mai departe).

Din cauza trecerii timpului, unele obiecte de epocă sunt acoperite de rugină, sau culoarea nu mai este cea de la început, sau există fisuri pe alocuri pe obiecte, dar acest lucru nu scade în niciun caz din farmecul obiectului. Dimpotrivă, tocmai această imperfecțiune este cea care dă valoare obiectelor vintage.

Care sunt obiectele de decor vintage pe care poți miza în casa ta?

Un afiș vintage. Sunt postere cu imagini din trecut care se pot reintroduce în lumea modernă. Pe piață există o mulțime de modele din care poți alege.

Lămpile sau alte accesorii vintage. Poți miza fie pe o aplică vintage din lemn sau un stil industrial vechi, fie pe lămpile retro suspendate.

Un ceas vintage este cel care îți va permite să te reîntorci în trecut. Este cea mai bună alegere pentru un living, de exemplu.

Previous post Revitalizează-ți Pielea: Motive pentru care Tonerul de față Merită un Loc în Rutina ta
Next post Descoperă ce este un șemineu cu bio-etanol și ce avantaje îți oferă!