Descoperă ce este un șemineu cu bio-etanol și ce avantaje îți oferă!

Șemineul nu este o invenție modernă, ci este utilizat de mai bine de două milenii cu scopul încălzirii unei încăperi. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, odată cu societatea și tehnologia, chiar și rolul șemineelor a evoluat.

Așadar, astăzi șemineul nu mai este doar  o sursă de căldură pentru o încăpere ori locuință, ci este deosebit de apreciat și pentru design-ul pe care îl prezintă și totodată, pentru atmosfera plăcută pe care o oferă locului în care este montat ori construit. Descoperă, citind rândurile de mai jos, informații despre seminee bio-etanol și care sunt avantajele de care te poți bucura dacă dorești să optezi pentru un astfel de model!

Ce trebuie să știi despre seminee bio-etanol?

Un șemineu bio-etanol, după cum îți poți da seama din denumire, este un șemineu ce funcționează doar pe bază de energie regenerabilă și ecologică. Așadar, este indicat să știi că dacă vei opta pentru un astfel de șemineu, vei proteja mediul înconjurător, alimentându-l ori de câte ori va fi necesar de o sursă de energie ecologică și interminabilă!

Ce avantaje îți oferă alegerea utilizării de seminee bio-etanol?

Acest tip de șemineu îți va oferi nenumărate avantaje de care te vei putea bucura pentru o lungă perioadă de timp. În primul rând, dacă vei opta pentru seminee bio-etanol, vei avea o sursă de căldură în încăperea dorită.

Funcționând pe bază de bio-etanol, un astel de șemineu nu te va supune riscului intoxicației cu fum, gaze, iar în locuința ta nu vor fi emanate mirosuri neplăcute. În plus, nu va fi necesar să îl curăți de cenușă ori să îi asiguri o întreținere riguroasă și nici să investești în accesorii necesare curățării și întreținerii unui șemineu clasic! Un alt avantaj deosebit este dat de faptul că un astfel de șemineu nu necesită construirea unui coș de fum. Așadar, vei putea monta șemineul oriunde dorești, fără a fi constrâns de spațiu și de necesitatea construirii unui horn.

Cât consumă un șemineu de acest fel?

Un șemineu cu bio-etanol consumă în funcție de felul în care este utilizat, asemenea oricărui aparat sau accesoriu din locuința ta ce are nevoie de o sursă de energie sau de un combustibil. Cu toate acestea, este indicat să știi că un litru de combustibil poate fi suficient pentru ca șemineul să funcționeze pentru o perioadă de 2 până la 4 ore. Diferența este dată de cât de deschisă vei alege să ții clapeta rezervorului din dotarea bio-șemineului. Așadar, dacă vei alege ca unghiul de deschidere al clapetei să fie mai mic, căldura emanată va fi mai puțină, iar combustibilul va dura pentru o perioadă mai lungă de timp.

Seminee-Expert.ro este un magazin online din care ai posibilitatea să comanzi produse de top de care să te poți bucura pentru o perioadă lungă de timp. Fie că dorești seminee pe lemne, șeminee electrice, sobe ori chiar un șemineu bio-etanol, pe toate le găsești aici și lle poți comanda utilizând datele de contact de mai jos! Tot aici găsești accesorii pentru șeminee, focare, dar și șeminee exclusiviste! Alege să investești inteligent în produse calitative, de frumusețea și utilitatea cărora să te bucuri împreună cu cei dragi pentru mult timp!

Contact:

E-mail: office@seminee-expert.ro

Telefon: 0721280587

Previous post Obiecte de decor vintage- cea mai bună alegere pentru casa ta!
Next post Iată câteva surse de știri populare și de încredere