Pentru EL: 5 articole de îmbrăcăminte/încălțăminte pe care trebuie să le ai toamna aceasta

Știm, de cele mai multe ori, magazinele sunt pline de haine de toamnă pentru femei, iar bărbații rămân cu câteva rafturi cel mult. Cu toate acestea, nu înseamnă că nu îți poți crea singur o garderobă foarte cool de toamnă cu ceea ce găsești în magazine, fără prea mare bătaie de cap. Hai să vedem împreună ce articole de îmbrăcăminte sau încălțăminte nu trebuie să-ți lipsească toamna aceasta!

5 haine sau încălțări pe care nu le poți rata

1. Puloverul în culori tomnatice

Cum vine vremea rece, trebuie să ne blindăm în fața frigului cu un pulover călduros și confortabil. Nu uita să alegi unul în culori adecvate (galben, portocaliu, maro cald etc.). De asemenea, este recomandat să alegi întotdeauna haine din materiale de bună calitate, chiar dacă pot fi puțin mai scumpe. 

2. Jacheta cool

Toamna este momentul să purtăm cele mai cool jachete ale sezonului! Pentru a o alege pe cea potrivită ție, trebuie să iei în calcul niște criterii, iar unul dintre cele mai importante se numără: scopul pentru care o vei purta. Dacă vrei un model confortabil, pe care să-l porți atunci când mergi la job sau prin oraș, lucrurile ar trebui să fie mai simple: te poți ghida după tendințe, după preferințe sau după alte criterii mai degrabă estetice, decât foarte practice. În schimb, dacă ești pasionat de sporturile de iarnă și-ți place să te aventurezi pe munte, atunci o jachetă normală nu îți va fi de foarte mare ajutor, ci vei avea nevoie de un model special. Poți găsi o gamă variată de jachete outdoor pentru bărbați pe Himalaya.ro, de exemplu. Din fericire, există foarte multe culori și modele, astfel încât cu siguranță vei găsi una care să fie pe gustul tău. 

3. Fularul

Dacă ne uităm la marile vedete de la Hollywood și nu numai, vom vedea că o marcă a eleganței și a stilului este fularul. Bine asortat la restul ținutei, oferă bărbaților o notă în plus de sofisticare și poate chiar să schimbe cu totul aspectul outfit-ului. Alb este o alegere foarte bună, însă dacă nu te simți comod pentru că este o culoare pretențioasă, poți alege și negru, maro, sau diferite nuanțe de portocaliu, vișiniu, ca să te asortezi cu frunzele uscate de afară.

4. Mănușile

Încă un obiect de nelipsit din garderoba pentru un bărbat cool! Fie că le preferi din piele, catifea sau lână, asigură-te că se asortează și cu celelalte lucruri pe care le porți. Bineînțeles, există o multitudine de modele din care să alegi: mănușile de condus, cele întregi, cu degete, cu pattern-uri geometrice, și așa mai departe. Totul ține de stilul tău și de cum vrei să-l adaptezi toamna aceasta.

5. Bocancii

Chiar dacă scopul inițial al bocancilor era unul practic, în ultimii ani au devenit la rândul lor o marcă a stilului personal. Cu toții avem în minte imaginea bocancilor mai stilați, în nuanțe de maro, care merg perfect cu un palton ușor sport sau cu o jachetă potrivită pentru munte. Din nou, e de preferat să fii atent la calitate, chiar dacă investiția inițială poate părea destul de mare, dar avantajele unei perechi de încălțăminte de calitate superioară sunt excelente. 

Bonus: Nu uita să accesorizezi toate acestea cu o geantă interesantă. O geantă tip crossbody sau un rucsac frumos din piele sunt opțiuni care merg excelent cu ținuta cool de toamnă a unui bărbat. 

Așadar, nu trebuie decât să urmezi sfaturile noastre de mai sus pentru a-ți crea singur o garderobă de toamnă care nu doar că arată superb, dar te va și proteja de frig. Nu uita să asortezi puloverul, jacheta, fularul, mănușile și bocancii, dar și să personalizezi totul cu accesorii care să denote stilul tău, precum ochelari de soare sau o geantă.

Sursa foto: Pixabay.com

Previous post Top 5 jucării sexuale preferate de femei: găsește ceea ce te încântă
Next post Mituri și Adevăruri – Demascând Percepțiile despre Anvelopele All Season