PATRU moduri în care se poartă corect accesoriile la ținutele vestimentare

Pentru ca o ținută să fie completă, de cele mai multe ori se adaugă diferite accesorii. Te-ai gândit, însă, cum ar trebui accesorizate corect hainele pe care le porți, pentru a nu oferi senzația unui tablou stilistic mult prea încărcat? Este adevărat că acestea joacă un rol important într-o vestimentație, însă trebuie alese cu grijă, de la metalele din care sunt fabricate, până la dimensiunile pe care le au. În cele ce urmează, vei descoperi câteva secrete ale stiliștilor referitoare la modul în care se pot duce la un alt nivel outfiturile pe care le îmbraci.

Iată cum ar trebui să porți accesoriile la outfiturile tale

  • Accesoriile au rolul de a îmbunătăți și de a înfrumuseța o ținută vestimentară. Acestea trebuie să fie alese cu mare atenție, mai ales atunci când iei parte la diverse evenimente. De exemplu, la o petrecere ai putea fi nevoită să îmbraci o altfel de ținută, spre deosebire de cea pe care ai putea să o porți la o reuniune. În plus, outfitul trebuie să fie proporționat corect. Bijuteriile sunt adevărate „comori” pentru doamne și domnișoare, iar dacă vrei să oferi un plus de feminitate tabloului stilistic, atunci optează pentru inele de aur de la B&B Shop – în funcție de preferințele personale, îți poți alege inelul perfect care să ți se potrivească din toate punctele de vedere.
  • Pentru că ținuta trebuie să fie proporționată corect, atunci trebuie să ai grijă și la dimensiunile accesoriilor pe care le vei purta. De exemplu, la un outfit simplu ar fi de preferat să porți accesorii supradimensionate, dacă îți dorești să le pui în evidență. Un inel cu o piatră imensă sau un colier de tip statement la o salopetă cu o culoare unică ar putea reprezenta o idee de ținută elegantă. Cât despre cele care conțin anumite modele sau paiete, este recomandat să porți accesorii cât mai simple. Un colier subțire, finuț, o brățară sau un inel cu pietricele mici ar putea fi câteva dintre opțiuni.
  • Pe de altă parte, trebuie să acorzi o importanță deosebită și metalului din care este fabricat accesoriul. Aurul și argintul sunt preferate, de cele mai multe ori, de doamne și domnișoare, pentru a oferi o eleganță aparte ținutei. Însă, poți purta și accesorii handmade, confecționate din diverse materiale, textile sau nu. Important este, însă, să le adaugi la ținutele care se potrivesc. Dacă o brățară din aur se pretează unei ținute elegante, atunci un accesoriu fabricat manual ar putea fi purtat la o ținută casual.
  • Nu în ultimul rând, accesoriile trebuie să fie alese în funcție de constituția fizică pe care o ai. De exemplu, inelele late și supradimensionate nu se potrivesc oricui. Trebuie să acorzi atenție și aspectului, în general. De exemplu, inelele de acest tip se potrivesc mai bine persoanelor care au degetele lungi și subțiri. Dacă știi că ai degetele scurte, atunci ar fi indicat să porți bijuterii mai subțiri și finuțe. În acest mod, vei oferi un aspect plăcut întregii ținute.

Odată ce vei respecta aceste reguli de ordin stilistic, te vei bucura de o ținută impecabilă. Nu va mai trebui să îți faci griji atunci când intră în discuție modul în care ești nevoită să îți construiești un outfit, pentru a lua parte la un eveniment. Ține minte că bijuteriile vor oferi, întotdeauna, o altfel de „energie” garderobei tale și vei atrage toate privirile, dacă vei ține cont de aceste aspecte.

Sursă foto: Pexels.com

Previous post TOP 5 locuri de munca pentru absolventii unui curs atestat de paza
Next post Esente din care pot fi construite ferestrele din lemn stratificat si avantajele fiecareia (Stejar, molid, meranti, pin)