Ministrul Economiei, Florin Marian Spataru, intalnire cu reprezentanții mediului de afaceri, la CCI Prahova

[ad_1]

Vineri, 20 ianuarie 2022, la sediul Camerei de Comert si Industrie Prahova, s-a desfasurat intalnirea reprezentantilor mediului de afaceri cu Ministrul Economiei, Florin Marian Spataru.

La evenimentul organizat de CCI Prahova in colaborare cu Prefectura Judetului Prahova au luat parte Prefectul Virgiliu-Daniel Nanu, parlamentari prahoveni – deputatii Rodica Paraschiv si Bogdan Toader si senatorul Radu Oprea. Totodata, mediul de afaceri a fost reprezentat de 60 de firme din Prahova, dar si din Bucuresti, Arges si Teleorman.

In deschidere, Presedintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu, amfitrionul evenimentului, a salutat prezenta echipei Ministerului Economiei, condusa de ministrul Florin Marian Spataru si a prezentat o succinta radiografie a economiei prahovene la momentul actual, una dintre economiile de varf ale Romaniei.

La randul sau, ministrul Sptaru si expertii din minister au adus in atentia firmelor informatii privind instrumentele financiare menite sa sprijine dezvoltarea mediului de afaceri in perioada urmatoare – scheme de ajutor de stat, care se adreseaza industriilor prelucratoare si doua programe de minimis – pentru economia circulara si pentru cresterea competitivitatii.

Legat de problematica deficitului de forta de munca si a invatamantului dual, un alt punct de pe agenda intalnirii, ministrul Spataru a amintit despre colaborarile aflate in derulare intre Ministerul Economiei si cel al Educatiei.

Prezentarile au fost urmate de o sesiune de intrebari si raspunsuri.

Articolul Ministrul Economiei, Florin Marian Spataru, intalnire cu reprezentanții mediului de afaceri, la CCI Prahova a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Previous post Strategia Nationala privind educatia pentru mediu si schimbari climatice 2023 – 2030, adoptata! Daca asa pledoarie s-ar face si pentru cautarea si promovarea DASCALILOR DE VALOARE…
Next post ALERTA: Pate de porc cu doar 15% ficat de porc in compoziție! Verifica produsele pe care le consumi cu Aplicatia Gratuita InfoCons!