Micul ajutor care face diferența – adezivul universal

        Mereu există câte ceva ce necesită reparații sau mici ajustări în casa fiecăruia, indiferent că este o bucată de faianță sau o vază crăpată, toate acestea sunt lucruri care se pot repara cu un simplu adeziv universal. De asemenea, lucruri precum roata unei biciclete, rama unui tablou sau tapetul pe un perete pot fi lipite cu ajutorul unui mic tub cu adeziv, aplicat pe locul unde se dorește a se face contactul celor două elemente, în mod simplu și precis, cu uscare rapidă sau chiar instant.

         Iată ce poți face cu un adeziv universal

1.     Reparații

Adezivul universal a devenit bine-cunoscut prin simplitatea folosirii sale dar și a uscării sale rapide, nefiind nevoie de mult timp pentru a lipi două suprafețe, cum ar fi în cazul celor de tip praf, care trebuie amestecați cu apă și lăsați peste noapte pentru a-și face efectul asupra unei plăci de gresie lipită de ciment. De exemplu, dacă una din vazele tale au fost sparte de către animăluțele de companie sau copiii neastâmpărați, adezivul universal  de pe Feyro.ro poate veni în ajutorul tău, lipind bucățelele ușor și rapid, salvând situația. Totodată, dacă perechea ta de încălțăminte are talpa sau tocul dezlipit, îl poți lipi instant cu ajutorul unui astfel de adeziv, fiind perfect și pentru execuții meticuloase, având o deschidere foarte mică, de unde nu poate ieși prea multă soluție deodată.

2.     Construcții

Fiind tratat împotriva mucegaiului, adezivul universal poate fi folosit la fixarea plăcilor de faianță sau de gresie, dar și la construcțiile exterioare, unde poate opri pătrunderea apei în locuri precum streașina, terasa sau garaj. Este necesar să aproximezi cantitatea de adeziv necesară, pentru a nu a pune prea mult pe suprafețele dorite și de a evita excesul.

3.     DIY sau „lucru manual”

Cunoscut și sub numele de Super Glue, acest mic adeziv este perfect pentru proiecte de tip lucru manual, la care pot lua parte atât părinții, cât și cei mici. Fiind într-un tub de aproximativ 20 ml, acesta este destinat „misiunilor” de lipit poze, desene, cartoane sau decorațiuni pe diferite suprafețe. Fiind un lipici mai puternic, este nevoie de multă atenție în utilizarea sa, pentru a preveni scurgerea lui pe locul unde va fi plasat obiectul, dar și evitarea atingerii soluției cu degetele, fiind greu de eliminat mai apoi.

         Așadar, alege acum noul tău ajutor în rezolvarea reparațiilor din casa ta de pe site-ul celor de la Feyro.ro și bucură-te de rezultate excelente la prețuri convenabile.

         Sursa foto: iStock.com

Previous post Proiect finalizat: Cadastrare gratuita pentru intreaga comuna Floresti
Next post Ne scuzati: doar visam sa fie asa si la… Ploiesti. Porumbescu nu-i si-al nostru?