Cauți modele de tatuaje? Iată câteva idei care te pot inspira

Să porți un tatuaj pe piele reprezintă o dovadă de curaj, având în vedere că este vorba despre o imagine care va rămâne imprimată pe corpul tău pentru totdeauna.

În același timp, te poți bucura de un aspect unic, inedit, datorită căruia să te simți mai bine în propria piele și, totodată să îți sporești încrederea de sine. În cazul în care nu ai ales încă o imagine, pe care să o aplici pe piele, descoperă care sunt cele mai interesante modele tatuaje chiar aici.

Modele tatuaje cu forme geometrice sau simboluri matematice

Dacă ești o persoană rațională, care se bazează întotdeauna pe fapte care pot fi demonstrate, tatuajele cu forme geometrice precise ori simboluri matematice sunt unele extrem de interesante. În acest fel, îți exprimi personalitatea foarte ușor. De exemplu, poți alege să îți tatuezi simbolul infinitului, mulțimea vidă, simbolurile mai mic sau mai mare, precum și romburi, pătrate ori dreptunghiuri, în funcție de ceea ce reprezintă fiecare dintre aceste imagini pentru tine.

Tatuaje tribale

Tatuajele tribale sunt unele dintre cele mai interesante opțiuni, pe care le ai la dispoziție. Acestea au o încărcătură emoțională semnificativă, luând în considerare că în trecut erau utilizate pentru a diferenția oamenii în funcție de categoria socială din care făceau parte. Utilizate încă din timpurile străvechi, tatuajele tribale s-au transformat treptat în desene deosebite pe piele, care, de regulă sunt foarte mari, motiv pentru care este bine să le faci fie pe spate, acolo unde ai suficient spațiu la dispoziție, fie pe braț sau pe picior.

Tatuaje ce reprezintă elemente din natură

Îți dorești să te simți mereu mai aproape de natură, prin intermediul tatuajelor pe care ți le faci pe piele? Atunci poți alege să îți imprimi pe corp imagini cu stele, cu sateliți, cu luna sau cu soarele, dar și cu munți, râuri ori diferite tipuri de flori. Toate aceste elemente reprezintă viața, dar și conexiunea cu natura, de care te vei bucura pentru restul vieții, indiferent dacă alegi să îți faci tatuaje la vedere sau tatuaje în zone care nu sunt la fel de ușor vizibile.

Tatuaje cu chipul unei persoane dragi

O altă variantă, pe care o ai la dispoziție când vine vorba despre a-ți face un tatuaj este aceea de a-ți desena pe piele chipul unei persoane dragi. Poate fi vorba despre mama, despre tata, despre unul dintre bunici ori despre o altă persoană care, într-un fel sau altul, și-a pus amprenta asupra destinului tău.

De regulă, tatuajele cu chipul cuiva trebuie să fie suficient de mari, încât tattoo artistul să poată realiza detaliile foarte bine. Așadar, alege cu atenție zona în care îți imprimi o astfel de imagine, pentru ca rezultatul final să fie unul suficient de bine vizibil.

Tatuaje cu mesaje scrise

Nu uita nici de tatuajele ce reprezintă cuvinte sau fraze. Cu ajutorul acestora, vei purta întotdeauna cu tine cuvântul care te reprezintă cel mai bine sau fraza motivațională, datorită căreia vei putea depăși mai ușor situațiile dificile, pe care le întâlnești în timp.

FunkyTattoo.ro este locul în care îți poți face orice tip de tatuaj îți dorești, fie că este vorba despre unul mai mare sau unul mai mic și mai discret. De la tatuaje barbati:https://www.funkytattoo.ro/tatuaje-barbati/deosebite, până la cele pentru femei – tattoo artiștii de aici îți vin în ajutor, oferindu-ți sfaturi, iar mai apoi ajutându-te să obții imaginea pe care ți-o dorești! Așadar, folosește datele de contact de mai jos, pentru a-ți face o programare!

Date de contact:

Email: contact@funkytattoo.ro

Telefon: 0731525808 / 0772047223

Previous post Fără Compromisuri: Cele 5 Avantaje Principale ale Achiziționării Noii Tale Mașini Direct de la Producător
Next post Jante Auto pentru Iarnă – Ce Trebuie Să Știi