Piercingul in ureche, o forma de arta corporala cu stil! Afla la ce salon ti-l poti face

Pentru majoritatea oamenilor, un piercing in ureche este o alegere personala inca din copilarie. Totusi, daca te afli in punctul in care te gandesti la un piercing pentru prima data, sau doresti unul in plus fata de cel din copilarie, este important sa stii ca tehnologia din spatele acestui proces evolueaza constant, la fel ca in toate domeniile.

Asadar, nu te poti baza doar pe niste amintiri vagi din trecut. Descopera tot ce trebuie sa stii pentru a te pregati in vederea realizarii unui piercing ureche: https://inkstar.ro/piercing-ureche/

Piercing ureche, un gest de exprimare a individualitatii si personalitatii

Piercingul in ureche nu este doar o  modalitate de a purta o bijuterie interesanta, ci reprezinta chiar o forma de arta corporala, si este un mijloc de exprimare a personalitatii tale. Bijuteria aleasa este la fel de importanta ca locul in care alegi sa fie plasat piercingul, asa ca ar trebui sa acorzi atentia necesara acestor aspecte!

De ce este atat de important sa optezi pentru un salon autorizat in vederea realizarii piercingului dorit?

Optand pentru realizarea piercingului dorit intr-un salon autorizat, te poti bucura de o serie de avantaje importante. In primul rand, iti vei proteja sanatatea, deoarece saloanele autorizate respecta cele mai riguroase norme de igiena si sterilizare. In acest fel te vei asigura ca procedura se realizeaza in cele mai bune conditii pentru protejarea sanatatii tale. Un alt avantaj atunci cand optezi pentru realizarea unui piercing intr-un salon autorizat este dat de posibilitatea de a lua in calcul sfatului unui profesionist.

Vei putea primi sfaturi personalizate referitoare la locul si tipul de piercing care ti se potrivesc cel mai bine de la un specialist cu experienta. Artistii din acest domeniu au chiar si cunostinte aprofundate despre anatomia corpului uman! Cunosteai acest aspect? Un alt avantaj este dat de faptul ca vei primi toate informatiile de care vei avea nevoie chiar de la profesionist, astfel incat sa stii exact ce ai de facut pentru a-ti ingriji corespunzator zona perforata pana la vindecarea completa a acesteia. Nu

in ultimul rand, in cazul nefericit al aparitiei unei complicatii ulterioare, personalul salonului autorizat iti va oferi suport si solutii pentru remedierea eventualei probleme.

Ce tipuri de piercinguri pentru ureche exista?

Este indicat sa comunici cu profesionistul ales despre tipul de piercing pe care il doresti. Totusi este bine sa cunosti ce tipuri de piercinguri exista, astfel incat sa te gandesti la cel care ti s-ar potrivi cel mai bine:

•           piercing in lobul urechii – cel mai familiar tip de piercing, se realizeaza prin perforarea lobului urechii si poate fi personalizat cu o varietate de bijuterii;

•           piercing in conch – se regaseste in cartilajul profund al urechii si poate fi interior sau exterior;

•           piercingul in tragus – se regaseste an micul cartilaj situat in fata canalului urechii

•           piercing in antihelix – se regaseste in cartilajul din spatele tragusului;

•           piercing in helix – se regaseste in partea exterioara a urechii;

•           piercing in auricula – se regaseste in partea exterioara a urechii si se realizeaza de obicei in partea superioara;

•           percingul in daith- se regaseste in cartilajul situat in aproprierea canalului urechii.

InkStar.ro este locul in care visele prind viata! Aici vei gasi o echipa de profesionisti, pasionati si gata sa iti ofere cele mai bune servicii. Fie ca doresti un tatuaj sau un piercing in nas, ureche sau buric, contacteaza un salon piercing Bucuresti chiar aici, de top, si obtine rezultatul dorit in conditii de siguranta! Foloseste datele de contact de mai jos si programeaza-te la un specialist cu experienta!

Date de contact:

Email: contact@inkstar.ro

Telefon: 0729987932

Previous post Vrei să deschizi o parcare privată? Află ce sisteme îți sunt necesare!
Next post Pictura pe Numere: Arta Accesibila si Terapeutica pentru Toate Virstele