Mituri frecvente despre epilarea definitiva cu laser 

Acum probabil ca ai o rutina obisnuita de indepartare a parului, insa te-ai saturat de ea, deoarece nu iti ofera rezultate pe termen lung. Folosirea lamei de ras, epilarea cu ceara sau utilizarea de substante chimice dure pentru a scapa de parul nedorit nu sunt pe placul oricui.

Din fericire, exista o metoda de indepartare a parului care este iubita de toata lumea – tratamentul de epilare definitiva Brasov, tratament care elimina parul cu ajutorul unui laser. Epilarea cu laser este cea mai avansata procedura cosmetica creata pentru a inlatura parul nedorit de pe picioare, brate, fata, axile, zona inghinala si alte zone. Este o procedura rapida, sigura si eficienta, care elimina parul cu precizie, fara a deteriora pielea.

Dar chiar daca stii deja toate beneficiile sale, ce te impiedica sa te supui acestui tratament?

Crezi si tu in miturile absurde care se invart in jurul epilarii cu laser?

Iata, in randurile ce urmeaza, care sunt cele mai frecvente mituri legate de epilarea definitiva cu laser si care este adevarul din spatele lor.

Mit: Epilarea cu laser nu este sigura.

Adevar: Epilarea cu laser este un tratament aprobat de FDA (Food and Drug Administration), fiind complet sigura de utilizat. Cu toate acestea, este intotdeauna recomandat sa mergi la un dermatolog sau la un estetician instruit si certificat care foloseste un laser aprobat de FDA pentru realizarea acestui tratament.

Mit: Epilarea cu laser cauzeaza o crestere mai densa a parului.

Adevar: Aceasta informatie este complet falsa. Epilarea cu laser nu determina cresterea mai densa a parului. Din contra! Dupa fiecare sesiune, poti observa o reducere vizibila a densitatii si a grosimii parului. Daca vorbim statistic, se poate observa o reducere cu 10 pana la 25% a cresterii parului dupa fiecare sesiune de tratament.

Mit: Epilarea cu laser cauzeaza cancer de piele.

Adevar: Tratamentul cu laser pentru inlaturarea parului nu are efecte secundare pe termen lung. Radiatiile emise de laser in timpul tratamentului sunt minime si nu patrund dincolo de piele, prin urmare nu exista niciun risc ca aceasta procedura sa provoace cancer.

Mit: Epilarea cu laser este mult mai costisitoare decat epilarea cu ceara.

Adevar: Facand un calcul matematic simplu, putem deduce ca pretul epilarii cu laser este mult mai mic decat costul epilarii cu ceara pentru tot restul vietii.

Epilarea cu laser este cu siguranta o metoda rentabila, care nu este doar sigura si rapida, ci si mult mai eficienta pe termen lung decat alte tehnici de indepartare a parului.

Mit: Epilarea cu laser functioneaza doar pe anumite tipuri de par.

Adevar: Sistemele laser de inalta calitate care se folosesc in ziua de azi sunt mult mai evoluate decat cele din trecut, astfel ca pot viza culori de par care anterior erau greu de vizat. Atat parul negru, cat si parul blond sau rosu pot fi indepartate cu succes de laserele moderne.

Previous post Ce trebuie să faci pentru a găsi cu ușurință  locuri de muncă pentru fete în Bacău?
Next post Consultațiile prenatale, analizele, testele și ecografiile recomandate în timpul sarcinii