Bogdan Toader (PSD): Scopul final al taxei de solidaritate este de a reduce impozitarea muncii


Taxa de solidaritate este un subiect important în discuția actuală despre politica fiscală din România. #PSD susține că scopul final al acestei taxe este de a reduce impozitarea muncii, în special pentru angajații cu venituri mici sau medii, și de a sprijini sistemul de Educație care pregătește viitorii angajați ai României.

„În această perioadă economică dificilă, este esențial să avem un efort colectiv pentru a susține creșterea veniturilor angajaților și dezvoltarea economiei naționale. Aceasta înseamnă că și companiile mari trebuie să contribuie prin plata unei taxe de solidaritate, în special dacă au avut impozite mai mici de 1% din cifra lor de afaceri.

Această abordare este în acord cu principiul solidarității, care ar trebui promovat de toate partidele politice, ținând cont de importanța angajaților pentru economia națională. De asemenea, PNL trebuie să ia o decizie privind sprijinirea acestor angajați care muncesc din greu, care au fost afectați de creșterea prețurilor, în contextul inflației globale.

Oamenii care spun că o astfel de abordare ar sufoca mediul de afaceri și ar crește prețurile finale fac o exagerare populistă. Majoritatea companiilor din România care își declară profiturile în mod real plătesc deja un impozit echivalent sau mai mare de 1% din veniturile lor, fără a avea prețuri mai mari decât ale altora.

Este important să ne adunăm eforturile pentru a sprijini creșterea veniturilor angajaților și dezvoltarea economiei naționale. Taxa de solidaritate este un pas important în această direcție”, a scris liderul PSD Prahova, Bogdan Toader.

Articolul Bogdan Toader (PSD): Scopul final al taxei de solidaritate este de a reduce impozitarea muncii a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

Previous post Cauciucuri All Season – Avantajele și dezavantajele montarii lor pe vehiculul dumneavoastră!
Next post Proiect finalizat: Cadastrare gratuita pentru intreaga comuna Floresti