Ai nevoie de muncitori străini? Iată în ce domenii excelează filipinezii!

Muncitorii români sunt parcă din ce în ce mai puțini, iar acest lucru se simte profund în dezvoltarea companiilor din țară. Totuși, chiar dacă nu este un lucru negativ pentru populație faptul că românii au devenit mai pretențioși, afacerile care au nevoie de forță de muncă nu pot să facă față lipsei acesteia. De aceea, multe companii au început să apeleze la muncitori străini și așa ar trebui să faci și tu dacă te afli într-un impas. 

Descoperă domeniile potrivite pentru muncitorii filipinezi

Mulți antreprenori se orientează către personalul străin din mai multe motive. În unele cazuri, muncitorii străini pot fi disponibili să lucreze la tarife salariale mai mici decât personalul local. Aceast lucru poate reduce costurile companiilor. Desigur, nu înseamnă că antreprenorii români trebuie să profite de angajați. 

De asemenea, pot fi mai dispuși să accepte locuri de muncă temporare sau sezoniere, ceea ce poate fi benefic pentru industrii precum agricultura sau construcțiile, care au nevoie de forță de muncă în anumite perioade ale anului. Multe firme apelează la forța de muncă din Filipine pentru a face față deficitului de personal. Dacă te afli în aceeași situație, probabil că vei avea nevoie de o companie care să te ajute în procesul de recrutare, așa cum este Work-finder.eu, pentru a nu avea bătăi de cap. Iată câteva industrii excelente pentru muncitorii filipinezi:

Asistență/Îngrijire

Angajații filipinezi reprezintă alegerea potrivită pentru asistență, având calificările necesare, disciplină și experiență. Femeile filipineze care lucrează în îngrijire sunt cunoscute și apreciate în România pentru modul lor de a îngriji copiii și persoanele în vârstă. În prezent, există un număr considerabil de femei filipineze în căutare de locuri de muncă, așa că procesul de recrutare nu va fi unul greoi. 

HoReCa

În acest sector există o mulțime de oportunități de angajare și, în mod constant, lucrătorii filipinezi care activează deja în industria ospitalității din România au demonstrat că sunt profesioniști serioși. Aceștia se adaptează rapid, arătând loialitate, respect și responsabilitate. Poți apela la Work-finer.eu pentru recrutarea de personal filipinez pentru diferite poziții din industria HoReCa, inclusiv bucătari, ajutori de bucătari, ospătari, patiseri, brutari, barmani și personal atât calificat, cât și necalificat pentru hoteluri.

SPA

Prezența angajaților din Filipine într-un centru SPA poate aduce numeroase beneficii. Abilitatea lor de a îngriji și de a arăta empatie, împreună cu etica lor de muncă, poate contribui în mod semnificativ la atingerea obiectivelor antreprenorilor într-un timp scurt. Poți opta pentru maseuze, terapeuți specializați în remodelare corporală și terapeuți pentru tratamente de înfrumusețare.

Construcții

În sectorul construcțiilor, cererea pentru recrutarea de personal din Filipine este în creștere constantă. Pozițiile de muncă în acest domeniu sunt bine remunerate, iar prezența dulgherilor, fierarilor și altor lucrători calificați din Filipine este întotdeauna apreciată și căutată în România. Reputația lor în ceea ce privește calitatea muncii în acest sector este recunoscută de constructori. Poți alege să angajezi dulgheri, zidari, sudori, instalatori, electricieni și până la muncitori necalificați.

Așadar, ia în considerare informațiile de mai sus și nu ezita să apelezi la forța de muncă străină atunci când compania ta are nevoie de ajutor!

Sursă foto: Freepik.com

Previous post Top 5 investiții necesare pentru gospodăria ta
Next post Cum alegi cel mai bun tapet, in functie de incapere?