Pistolul de Impact 1″ 2400 Nm de la Milwaukee: O Combinatie de Putere, Precizie și Flexibilitate

Când vine vorba de efectuarea unor operații mecanice de înaltă precizie, fie în atelier sau pe șantier, calitatea sculelor cu care alegeți să lucrați poate face diferența între un job excelent și unul mediocru. Unul dintre cele mai versatile și eficiente astfel de echipamente este fără îndoială Pistolul de Impact 1″ 2400 Nm de la Milwaukee, o sculă de top care combină puterea, flexibilitatea și precizia într-o singură unitate.

Control Avansat prin ONE-KEY™

Acest pistol de impact vine echipat cu aplicația ONE-KEY™, care vă permite să setați cu precizie viteza și cuplul de strângere în funcție de cerințele specificului proiect la care lucrați. Cu posibilitatea de a salva până la patru setări personalizate în memoria mașinii, selectarea configurației ideale pe șantier devine un proces rapid și fără bătăi de cap.

Patru Moduri de Operare cu DRIVE CONTROL™

Pistolul oferă o flexibilitate inegalabilă prin intermediul funcției DRIVE CONTROL™, care include patru trepte diferite de viteze și de cuplu:

 1. PRECIZIE – pentru aplicații unde detaliile contează;
 2. PREVENIRE – protejează materialele și previne deteriorarea în timpul operațiunilor de înșurubare;
 3. PERFORMANȚĂ – pentru maximizarea eficienței în majoritatea aplicațiilor;
 4. PRECIZIE/PERFORMANȚĂ – un echilibru inteligent între precizie și performanță, util în special când se lucrează cu materiale sensibile.

Caracteristici de Top pentru Performanță și Durabilitate

Cu un angrenaj integral metalic, acest pistol de impact este construit să dureze. Indicatorul de încărcare și iluminarea LED sunt dotări standard, îmbunătățind eficiența și comoditatea în utilizare.

Flexibilitatea Sistemului de Acumulatori

Un alt avantaj major este sistemul de acumulatori flexibil. Această mașină poate fi folosită cu orice tip de acumulator din gama de 18V Milwaukee® M18™, oferind astfel o autonomie și o versatilitate ridicate. Pachetul include doi acumulatori de 18V cu 8,0 Ah și un încărcător, toate acestea fiind livrate într-o valiză de transport HD (Heavy Duty).

Specificații Tehnice

 • Tehnologie: FUEL™
 • Tip acumulator: Li-Ion
 • Tensiune acumulator: 18 V
 • Capacitate acumulator: 8,0 Ah
 • Moment max. de înșurubare: 2.033 Nm
 • Moment max. de desfacere: 2.400 Nm
 • Greutate: 5,9 kg

Dacă sunteți în căutarea unei scule de impact care să vă ofere o performanță de neegalat, o durabilitate ridicată și un control maxim asupra operațiunilor dvs., nu căutați mai departe. Pistolul de Impact 1″ 2400 Nm de la Milwaukee este alegerea ideală pentru orice mecanic auto profesionist sau entuziast DIY.

Previous post             3 materiale recomandate pentru izolarea mansardei
Next post Salon SPA Bucuresti – relaxare si terapie