EXCLUSIV: Vreau sa mai fiu copil! La TARGOVISTE, nu la… PLOIESTI!

[ad_1]

În acest weekend (timp de 3 zile, ca doar așa-i în basme!) Târgoviștea  e regatul lui Moș Crăciun.

 Bunul- străbunul, însoțit de spiriduși, de dansatori și chiar de.. actori de la Teatrul „Bulandra”, cu trăsuri ca-n povești și sanie, după… datină, se plimbă prin orașul-cetate, bucură și-mparte daruri, cum îi e obiceiul. Și iată, ține așa frumos tradiția!

Momente feerice, muzică, paradă cu Moși Crăciun, lumini, artificii, dulciuri, suprize… Ce poate fi mai inspirat, mai frumos… Copii îmbrățișați și mângâiați de însuși Moș Crăciun! Impresionant! Deci… SE POATE (în tradcere liberă: NU E IMPOSIBIL!) Târgoviștea. Frumoasă, darnică, inspirată, strălucitoare. În județul vecin.

 Felicitări primarului Cristian Daniel Stan și întregii echipe din Primărie!

La Ploiești… de ce NU???

Câtă filosofie trebuie? E chiar așa de greu?!?!

P.S. Târgoviștea tot în România e, tot în… Muntenia! Și ceea ce vedeți în fotografii e Târgoviștea ACUM, în 2022, nu ficțiune!

Articolul EXCLUSIV: Vreau sa mai fiu copil! La TARGOVISTE, nu la… PLOIESTI! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Previous post Craciun fara surprize neplacute! Atentie! Nu te lasa pacalit! 
Next post Corul Filarmonicii „Paul Constantinescu”, Nico, Cezar Ouatu si Trupa Zoom la Classical Christmas Market! ONB le face o prezentare impresionanta