breaking news New

De unde puteti cumpara profile led personalizate?

Cu ajutorul noilor tehnologii de iluminare se pot obtine efecte speciale, care impresioneaza clientii si ii conving sa revina intr-o anumita locatie. Oamenii isi fac alegerile si in functie de emotiile pe care simt si de starea de spirit pe care doresc sa o aiba. Cand vine vorba de vacante, evenimente speciale, city break-uri sau cateva zile de relaxare, proiectele de tip HORECA au o sarcina foarte importanta pentru a atrage clientii si a-i retine pe termen lung.

Folosit in iluminatul ambiental, arhitectura, mobilier, publicitate, expozitii, iluminatul cu LED este la ora actuala cea mai eficienta solutie pe termen lung. 

Pentru a acoperi ledul si a obtine un alt design, se pot folosi cateva profile led personalizate. Acestea vor contribui atat la raspandirea mai clara a luminii, cat si la absorbtia caldurii emanante de banda led. De asemenea, unele profile led personalizate permit amplasarea acestora pe diverse piese de mobilier sau atarnarea de tavan, pentru a crea efectul dorit in cel mai scurt timp si cu o investitie minima.

De cele mai multe ori clientii au posibilitatea sa aleaga dintre profile led personalizate din modele diverse, fara a risca sa fie lipsiti de originalitate sau le pot crea la comanda, in functie de dimensiunea benzii led si spatiul avut la dispozitie.

Cand vine vorba de decorarea spatiului personal sau a unei incaperi cu un scop specific, apelarea la profile led personalizate devine o masura necesara. Este important ca atmosfera din propriul apartament sa fie una placuta si relaxanta, iar profilele led clasice se asociaza mai degraba cu birouri decat cu comfortul personal.

In proiectele de tip HORECA se investeste cu mare interes in solutii iluminat led, care se aliniaza obiectivelor de responsabilitate sociala si protejeaza mediul inconjurator. Clientii, partenerii de afaceri si guvernele vor aplauda astfel de initiative si vor contribui la cresterea profiturilor companiei.

Foarte cautate sunt profilele led incastrate in tavan rigips, cu rama sau fara rama exterioara. Acestea se potrivesc cu o banda LED de 24V, care au o durata foarte lunga de functionare si se potrivesc foarte bine in bucatarie, pentru o iluminare uniforma. Pentru o iluminare conform asteptarilor, se poate opta pentru o banda led cu 120 leduri pe metru cel putin. Aceasta caracteristica se potriveste foarte bine cu profilul incastrat si ofera siguranta unei iluminari perfecte.

Profilele led acopera banda led si pot fi comandate in forme si dimensiuni diferite. Acestea pot fi controlate cu ajutorul unei telecomenzi si se poate astfel regla intensitatea luminii sau culoarea acesteia.

Profilele din aluminiu se folosesc atat ca si finisaj, contribuind la o estetica suplimentara benzii led, cat si cu scopul de a sporigradul de protectie a benzii LED instalate. Un alt rol esential este reducerea temperaturii generate de benzile led si cresterea rezistentei acestora in timp. Profilul de aluminiu ajuta si la descarcarea corecta a temperaturii generate de leduri. 

Exista mai multe tipuri de profile led aluminiu, care difera in functie de modalitatea de montaj. Astfel, profilele din aluminiu pot fi: profile led de suprafata, profile led incastrate, profile led de colt sau profile speciale pentru sticla, scari de aluminiu, tavan, profile flexibile si benzi LED de diferite dimensiuni. Materialul pentru profilul din aluminiu poate fi: aluminiu anodizat, brut, sau vopsit electrostatic alb sau negru.

Firma ProfilistLED sta la dispozitia clientilor cu solutii moderne in domeniul iluminarii si o echipa de experti care sunt gata sa faca fata oricaror cerinte complexe de iluminare de inalta calitate. Firma cu sediul in Turcia ofera clientilor si partenerilor recomandari cu privire la cele mai sustenabile solutii de iluminare, care raspund oricaror nevoi.

<

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password