Daruri muzicale va vor impodobi „bradul” sufletului- Concert Extraodinar de Craciun al Filarmonicii

[ad_1]

Filarmonica “Paul Constantinescu” vă invită miercuri, 21 decembrie, de la ora 19.00, la tradiționalul Concert Extraordinar de Crăciun. La pupitrul dirijoral al orchestrei simfonice se va afla Alexandru Ilie.

Ce poate fi mai mângâietor sufletului decât muzica, în alintul  aceli timp de povestece prevestește Sărbătorile?! Ce poate fi mai cald, mai minunat decât…muzica înveșmântând ceasul tainic al colindelor, al împodobirii bradului?!  

Pe scenă va urca pentru a încânta publicul, și Corul Filarmonicii „Paul Constantinescu” – Ploiești, condus de dirijorul Eduard Dinu.

Alături de orchestra simfonică ploieșteană vor veni cu daruri muzicale și  soprana Maria Miron – Sîrbu și tenorul Mihai Irimia.

Concertul se va desfășura, în premieră, în sala Palatului Justiției din Ploiești, “Sala pașilor pierduți”, în str. Gheorghe Doja nr. 42.

Biletele, în valoare de 70 lei (acces general) sau 30 lei (în picioare) sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii sau, online, aici: https://filarmonicaploiesti.ro/…/concert-de-craciun-21…/

Articolul Daruri muzicale va vor impodobi „bradul” sufletului- Concert Extraodinar de Craciun al Filarmonicii a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Previous post La Iasi, intr-o prima faza, 3 gardinite vor avea bazine deint proprii! La Ploiesti, oare indraznim sa visam la asa ceva?
Next post Poezie, poveste… Imparatia Zapezilor s-asaza pe crestele Bucegilor