Cele mai interesante accesorii pentru baie de care ai nevoie

Acasă este locul în care trebuie să îți poți găsi confortul pe care îl meriți la finalul unei zile pline, locul în care să te răsfeți și să îți încarci bateriile, astfel încât să poți continua să desfășori toate activitățile de pe lista personală.

Unul dintre spațiile căruia este recomandat să îi acorzi o atenție deosebită când vine vorba despre amenajare este baia. Investește în accesorii pentru baie deosebite și practice: descoperă-le din rândurile de mai jos!

Agățători de prosoape, accesorii pentru baie ușor de montat

Fie că te gândești la prosoapele de față sau la cele de corp, agățătorile sunt practice și eficiente. Le poți monta fie aproape de lavoar, fie aproape de cadă ori de cabina de duș, pentru a le avea la îndemână. În acest fel, vei avea mereu la îndemână prosoape atunci când îți sunt necesare pentru a te șterge. Mai mult, este bine să știi că agățătorile sunt create din materiale rezistente, menite să poată fi utilizate pe termen lung, și îți permit să le utilizezi fără teama că prosoapele tale vor cădea.

Dispensere de săpun

Practice și eficiente, dispenserele de săpun sunt moderne și simplu de utilizat. Este suficient să le umpli frecvent cu săpun lichid, pentru a le utiliza. De regulă, astfel de obiecte pot fi montate în dreptul lavoarului, pe perete ori pot fi așezate direct pe lavoar, în funcție de preferințele pe care le ai.

Savoniere

Dacă preferi săpunul clasic, în varianta solidă, nu ezita să alegi o savonieră interesantă ca design și rezistentă, pe care să o aplici pe perete, aproape de lavoar. În acest fel, vei putea păstra săpunul în cele mai bune condiții, pentru a-l utiliza de fiecare dată când este necesar.

Suporturi de hârtie

Din nicio baie nu ar trebui să lipsească suporturile de hârtie igienică. Aceste accesorii sunt realizate din materiale rezistente pe termen lung și interesante ca design. Le poți monta în doar câteva minute pe perete, aproape de vasul de toaletă, iar astfel ai certitudinea că ferești hârtia de depunerea prafului pe termen lung.

Perii Wc

Periile de toaletă, alături de suporturile în care le poți păstra, se numără și ele printre accesoriile pe care este bine să le ai în vedere atunci când te gândești la amenajarea unei băi practice și eficiente. Cu ajutorul acestora poți igieniza vasul de toaletă ori de câte ori consideri că este necesar. Simplu de curățat și de întreținut, periile sunt realizate din materiale de top, rezistente și eficiente.

Inele de prosoape

În cazul în care agățătorile de prosoape nu sunt suficiente pentru tine, te poți orienta către inelele de prosoape. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni, oferindu-ți posibilitatea de a păstra prosoapele de duș într-o stare cât mai bună, până atunci când le folosești.

Pachete complete

Nu în ultimul rând, este bine să știi că ai posibilitatea de a investi în pachete complete de accesorii, mai ales dacă nu ai suficientă răbdare pentru a căuta obiecte individuale, care să facă parte din aceeași gamă. Mai exact, pachetele complete includ tot ce ai nevoie pentru a te simți confortabil în baie și pentru a avea la îndemână toate cele necesare: prosoape, săpun lichid sau solid, precum și hârtie igienică.

Baterii-lux.ro îți pune la dispoziție o varietate de produse de top, toate realizate din materiale durabile și interesante din punct de vedere estetic. De la cele mai bune baterii sanitare, până la accesorii deosebite și calitative, pe toate le poți găsi pe site-ul anterior menționat.

Date de contact:

e-mail: office@baterii-lux.ro

telefon: 0721482872

Previous post Hidroizolatii pentru terase cu membrana bituminoasa: reguli de buna practica
Next post Retro & Electro Parade: expozitia unica a masinilor retro, electrice si hibride, la Ploiesti