CEL MAI MARE PROIECT IMOBILIAR DIN S-E EUROPEI SE VA FACE LA CLUJ!

Cel mai mare proiect imobiliar din sud-estul Europei, cu o abordare inovatoare în ce privește dezvoltarea confortului și a vieții inteligente, se va face la Cluj-Napoca.

În cadrul proiectului Transilvania Smart City, dezvoltatorii lucrează cu arhitecți vizionari, care pun accent pe excelență când vine vorba de design și proiectare, dar și cu ingineri specializați pe construcții de ultimă generație.

“Echipa selecționată pentru proiect reprezintă baza dezvoltării unui ansamblu de lux, prin pasiunea reală pentru domeniul propriu de activitate și motivația de a modela un stil de viață rafinat și fără precedent, pentru cel mai progresiv oraș din România”, se arata pe site-ul companiei.

Proiectul va include 40 de blocuri de locuințe, 10 000 de unități de locuit si 30.000 de locuitori estimați.

Recent, Clubul CFR 1907 Cluj și Transilvania Smart City au anunțat semnarea unui parteneriat de viitor! Ambițiile septuplei campioane a României, cu un palmares intern și internațional de invidiat, respectiv a grandiosului proiect ce se conturează în Cluj-Napoca se intersectează într-un punct comun: dezvoltarea spornică și ridicarea standardelor la cele mai înalte cote.

Previous post KEYS FIN: SECTORUL CONSTRUCTIILOR DIN ROMANIA VA ATINGE UN NIVEL RECORD IN 2021
Next post DSP Prahova cauta 50 de voluntari