Astia n-au venit sa dea, au venit sa… ia! Magazin de la Hale spart de Craciun!

[ad_1]

La Halele Centrale din Ploiești n-a venit Moș Crăciun, au venit… HOȚII! (Or fi vrut să-și facă singuri cadouri?!) Și au furat mai multe obiecte vestimentare.

Urmare a cercetărilor de rigoare, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 25 spre 26 decembrie, în jurul orelor 02.00, doi tineri ar fi pătruns în incinta societății comerciale ce are ca obiect de activitate comercializarea de articole vestimentare și produse de uz caznic, de unde ar fi sustras o pereche de încălțări sport și trei costume tip trening.

Potrivit polițiștilor, prejudiciul cauzat în urma activității infracționale este de aproximativ 500 de lei.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea identificării și depistării persoanelor implicate, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Articolul Astia n-au venit sa dea, au venit sa… ia! Magazin de la Hale spart de Craciun! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Previous post Mos Craciun, surprinzator si bun: A adus un dar minunat la Filarmonica „Paul Constantinescu”!
Next post Ingrid Varlan, invitata la sedinta CJ Prahova. Ea a fost la emisiunea REUSITA si este singura romanca admisa in 2022 la cea mai prestigioasa academie militara din SUA