APLAUZE: Spectacolul „Toxic”al Teatrului ploiestean, asta-seara, pe scena unui Festival National la Ramnicu Valcea

[ad_1]

ONORANT!

Spectacolul „Toxic”, de Bruce Kane, regia Florin Piersic jr., participă, în această seară, la cea de-a treia ediție a Festivalului de Teatru VERSUS. Reprezentația va avea loc în sala mare a Teatrului „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea, de la ora 19.00.

Trebuie știut că această participare continuă seria prezențelor în festivaluri, după Festivalul Național de Teatru „Săptămâna Comediei” de la Brașov, unde a fost recompensat cu Premiul Special al Juriului, și Festivalul Internațional de Teatru „Liviu Ciulei” de la Pitești.

Festivalul de Teatru VERSUS este organizat de Teatrul „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea și își propune să reprezinte un spațiu de comuniune artistică, de schimburi de idei și de experiență, de creație și inspirație, tema ediției din acest an fiind „actor Versus marionetă”.

Articolul APLAUZE: Spectacolul „Toxic”al Teatrului ploiestean, asta-seara, pe scena unui Festival National la Ramnicu Valcea a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Previous post Participarea Presedintelui CCI Prahova la  seminarul ”Oil & Gas, Manufacturing solutions.”
Next post Parada militara, IN PREMIERA, la un pas de Km 0 al Ploiestilor! A, sa nu uitati de.. fasolea cu carnati!